Klanten van Marti Orbak Software kunnen op aanvraag bij Marti Orbak Software aanpassingen op standaard rapporten aanvragen.

Deze aanpassingen kunnen ver uiteen lopen.
Deze rapporten zijn altijd specifiek op de wensen van de klant aangepast.
Voorbeelden van Maatwerk rapporten is bijvoorbeeld het aanpassen van de facturen aan het briefpapier van de klant

Als deze maatwerk rapporten klaar zijn worden deze op het internet klaargezet voor de klant.

Deze hoeft de klant enkel te downloaden en installeren.
Deze handleiding beschrijft in het kort hoe maatwerkrapporten gedownload en geïnstalleerd wordt.

De volgende stappen moeten worden doorlopen;

Stap 1 ga naar het Bake-it updatecentrum

Als je in Bake-it zit gaat u naar [ Bestand | Bake-it updatecentrum ]

Stap 2 ga naar Bake - it persoonlijk rapporten

In het updatecentrum gaat u naar [ Downloads | Bake-it persoonlijke rapporten]

Stap 3 invoeren van gebruikersnummer en wachtwoord

Als u gaat naar [ Downloads | Bake-it persoonlijke rapporten ] in het updatecentrum zal er direct gevraagd worden om een gebruikersnummer en wachtwoord.

Dit is natuurlijk voor elke klant van Marti-Orbak Software anders.
Uw Gebruikersnummer en wachtwoord is meegeleverd bij de aanschaf van Bake-it.

Stap 4 Volg de stappen die volgen…

Als de combinatie van de ingevoerde gebruikersnummer en wachtwoord kloppen krijgen we achtereenvolgens de volgende stappen.

Druk op “Ja”

Druk op “Ja”

Druk op “Ok”
Sluit alle vensters…

Uw Maatwerkrapporten zijn geïnstalleerd!

U kunt Bake-it starten en u beschikt over de nieuwe maatwerkrapporten.