Om uw licentie te controleren op geldigheid en duur gaat u in Bake-it naar.
[Bestand | Onderhoud Menu | Licentie Informatie ]

Stap 1 : Ga naar het Bake-it updatecentrum.

Dit doet u door te gaan naar [ Bestand | Bake-it Update Centrum ]

Het Updatecentrum wordt gestart..

Stap 2 : Ga naar [ Downloads | Bake-it persoonlijke Licentie ]

- Vul uw persoonlijke gegevens in:

- Als uw gegevens juist zijn wordt er automatisch contact gemaakt met het internet. - Wordt er niet automatisch verbinding gemaakt druk dan op „Check Update”

Installeren

Stap3 : Volg de InstallatiePrompts

- Klik [Ja] op de vraag of u de licentie wilt downloaden.

- Klik [Ja] op de vraag wilt u de installatie starten.

- Er komt een Licentie informatie scherm over uw licentie

**TIP**

Werk u met meerdere PC's met Bake-it dan hoeft u maar éénmaal de licentie via het internet op te halen! Op de overige PC's hoeft u enkel de licentie te importeren in Bake-it.
Dit doet u via het menu-pad [ Bestand | Onderhoud Menu | Importeren Licentie ].