Om uw licentie te controleren op geldigheid en duur gaat u in Bake-it naar.
[Bestand | Onderhoud Menu | Licentie Informatie]

Staat er een nieuwere licentie klaar voor u, dan kunt u deze downloaden en installeren via de volgende stappen.

Stap 1 : Ga naar het Bake-it updatecentrum.

Dit doet u door te gaan naar [Bestand | Bake-it Update Centrum]

Het Updatecentrum wordt gestart..

Stap 2 : Ga naar [Downloads | Bake-it persoonlijke Licentie]

- Vul uw persoonlijke gegevens in: (Let op!! dubbele punten en punt komma's horen ook bij het Paswoord)

- Als uw gegevens juist zijn wordt er automatisch contact gemaakt met het internet. - Wordt er niet automatisch verbinding gemaakt druk dan op „Check Update

Installeren

Stap3 : Volg de Installatie vragen

- Klik [Ja] op de vraag of u de licentie wilt downloaden.

- Klik [Ja] op de vraag wilt u de installatie starten.

- Er komt een Licentie informatie scherm over uw nieuwe licentie met een Licentie einddatum in de toekomst

Hierna kunt u zowel Bake-it als het updatecentrum sluiten om daarna Bake-it weer op te starten.

De licentie is nu succesvol geïnstalleerd.

**TIP**

Werk u met meerdere PC's met Bake-it dan hoeft u maar éénmaal de licentie via het internet op te halen! Op de overige PC's hoeft u enkel de licentie te importeren in Bake-it.
Dit doet u via het menu-pad [Bestand | Onderhoud Menu | Importeren Licentie].