Factuurnummer aanpassen nieuw jaar

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe het factuurnummer aangepast kan worden na het factureren van de laatste dagen van het jaar.

Zodra de laatste dagen van het jaar zijn gefactureerd, kunt u het factuurnummer aanpassen naar een nieuwe reeks vaak [jaar] met een x aantal 000000

Ga hiervoor via Bestand | instellingen | naar het tabblad 'Orders' en pas daar naar gewenst het factuurnummer.

Dit nummer in het voorbeeld geeft aan 20220000, dus het volgende factuurnummer zal 20220001 worden, drukt u meer dan 9999 facturen af per jaar, dan kunt u meer 000000 gebruiken.

Tip! Doet u dit vlak voor het factureren van de nieuwe week van het nieuwe jaar, sluit het instellingen venster, herstart Bake-it en start dan de facturatie.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.