In dit scherm ziet u alle producten uit uw assortiment, indien de bakkerij hiervan specificaties heeft vrij gegeven.

U kunt eventueel een selectie maken met de zoek opties.

Vult u bijvoorbeeld WIT in bij zoekcode en klikt u daarna op zoeken, dan worden alle producten getoond waarin het woord WIT voorkomt. Indien u zoekt op omschrijving dient u er rekening mee te houden dat dit zoekt naar de exact ingetikte woorden. Denk dus aan hoofd- en kleine letters.