Hier ziet u alle producten welke u kunt bestellen bij de bakkerij. Mocht u geen producten zien, dan kunt u deze toevoegen door op de knop "Ass. toevoegen" te drukken.

In uw bestelling ziet u altijd de producten met een aantal besteld/prognose.

Heeft u geen prognose of maakt u een nieuwe bestelling, dan is het mogelijk om via een knop in één keer een eigen assortiment producten die u wilt bestellen toe te voegen. Dat zijn de producten die u in dit scherm aanvinkt in de kolom "Regel tonen".