Week 53 en 4 wekelijks facturatie

Week 53 komt niet elk jaar naar voren, vandaar onze uitleg hoe week 53 gefactureerd wordt als het gaat om de 4 wekelijkse facturatie.

Voor week 53 wordt er een extra periode aangemaakt voor de 4 wekelijkse facturatie, dit betreft periode 14.

Afhankelijk, of u gebruikt maakt van het splitsen van de week zoals uitgelegd in de handleiding "Splitsen week facturen", gaat periode 14 (week 53) t/m 31 december bij een geactiveerd vinkje [Week facturatie splitsen per jaar].

Als de instelling [Week facturatie splitsen per jaar] uit gevinkt is, dan zal de periode 14, (week 53) t/m zondag lopen.

U kunt deze instelling vinden via [Bestand | Instellingen] onder het tabblad 'Orders', u dient Bake-it te herstarten om deze instelling door te voeren alvorens u de facturatie gaat doen.

Voorbeeld voor het jaar 2020/2021

Met het vinkje aan, zal periode 14 lopen tot en met donderdag 31 december.

Met het vinkje uit, zal periode 14 lopen tot en met zondag 3 januari.