Dagen uitsluiten en deadline (tijd) aanpassen webshop

Vanuit Bake-it is het zeer eenvoudig om bepaalde dagen uit te sluiten op uw webshop, maar ook de deadline (tijd) van bestellen voor bijvoorbeeld.de volgende dag in te stellen.

Onderstaand voorbeeld laat zien hoe u hele dagen kunt uitsluiten, zoals bijvoorbeeld kerstdagen, nieuwjaar of lokale feestdagen waarop niet besteld mag worden.

Om dit te doen gaat u in Bake-it naar.

[ Diverse | EXTRAVestiging.nl | Instellingen EV Webshop-Online]

Klik op de knop onderin

In Orbak kan u dit benaderen via:

[Taken] - [Verkoop] - [Datacom] - [Extra Vestiging Webshop configuratie]

U komt op uw eigen website terecht waar u diverse instellingen kunt ingeven, zoals ook de eerder besproken deadline (tijd)

Datums uitsluiten

U kunt standaard datums selecteren zonder jaar

• Bijvoorbeeld 01-01 of 25-12 deze datums zijn ELK jaar uitgesloten.
  • Of specifieke dagen zoals bijvoorbeeld 10-05-2013
  • De datum dien gescheiden te worden met een ,
  • Een correct voorbeeld is 01-01,25-12,26-12,01-4-2018,02-04-2018

Deadline (tijd)

Betreffende de deadline (tijd) van bestellen, staat in het bovenstaande voorbeeld de tijd 'Bestellingen deadline volgende dag' op 1-1-2000 23:00:00, dit betekent dat de klant altijd voor de volgende dag kan bestellen tot 23:00 uur.
Zet u deze tijd op 17:00 uur, dan kan de klant dus voor de rest van de dagen anders dan morgen, gewoon van 0:00 uur tot 23:59:59 bestellen, ofwel de gehele dag, maar voor morgen maar tot 17:00 uur.

Dagen uitsluiten voor bezorgen en / of afhalen

Middels de onderstaande optie's kunt u per dag aangeven of er bezorgen en / of afhalen gekozen kan worden.

Vergeet niet na het aanpassen op opslaan te klikken.