Wanneer uw Specsplaza niet werkt met de melding dat u zich dient te
registeren dan kunt u onderstaande oplossingen toepassen om uw melding te verhelpen.

1. U gaat naar [Calc-it | Specsplaza instellingen] en vult hier uw gegevens in en drukt op registeren
  2. U heeft mogelijk beperkte rechten, het instellen van administrator rechten kan het probleem verhelpen
  3. Wanneer oplossing 2 geen optie is kunt u ook deze locatie „C:\WINDOWS\Microsoft.NET\” volledige rechten geven.
  4. U kunt ook proberen om Bake-it als administrator op te starten en dan nogmaals vanuit Bake-it de dll registreren

Mocht bovenstaande niet werken kunt u contact opnemen met de helpdesk.

Eventueel kunt u proberen om de specsplaza.dll handmatig te registreren.

Open command line als administrator en ga naar de Bake-it map (bijvoorbeeld cd c:/Program files/Bake-it).

Registreer de specsplaza.dll op de volgende manier.

c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\regasm.exe specsplaza.dll