Artikellijst exporteren naar Excel.

U werkt met Bake-it en Orderlemon, en heeft in Bake-it een prijswijziging doorgevoerd.

Hoe u deze nieuwe prijzen exporteert naar Orderlemon wordt hieronder beschreven.

1. Ga naar [Diversen] [FTP] en klik op het teken om een nieuwe FTP server in te stellen.

Naam : Orderlemon artikel export

Host :  Maak een regel met de url waar de afbeeldingen staan op EXTRAvestiging webshop,

https://webshop.bakkerijnaam.nl/images/    waarbij 'bakkerijnaam' vervangen moet worden door de URL naam van de webshop

2. Open de artikelkaart en ga naar [printen] [Artikelen incl. Subcodes]

Zet onderstaande vinkjes aan

3. Sla vanuit Excel het bestand op:

4. mail dit Excel bestand naar Orderlemon.