Indien u facturen via een gmail adres wilt versturen raden wij u aan om een app wachtwoord in te stellen.

Ga naar myaccount.google.com en log in met u gmail adres.

Ga naar beveiliging en controleer of de twee staps verificatie aan staat:

Staat deze nog niet aan activeer deze dan.

Zodra twee staps verificatie aan staat klik je boven in de balk om te zoeken en tik je app in:

Kies daarna voor App-wachtwoorden.

Tik bij App-naam: Bake-it e-mail facturen.

Klik daarna op de knop [Maken].

Nu verschijnt het scherm met het app-wachtwoord.

Sla deze op op een veilige plek.

Dit wachtwoord hebben we straks nodig in de e-mail instellingen in Bake-it.

Klik daarna op [Klaar]

Ga nu naar Bake-it en open de e-mail instellingen:

Neem alle instellingen over uit onderstaand scherm en vul bij de cijfers uw eigen gegevens in:

1. het gmail adres dat u heeft gebruikt om het app wachtwoord aan te maken

2. het app wachtwoord

3. hetzelfde als bij punt 1

4. De naam van uw bedrijf

Om te testen klikt u op Email test.

Vul een mail adres in waar de test mail naar toe kan en tik een onderwerp in.

Klik vervolgens op verzenden.

Kies hier voor Nee

Als de mail goed verzonden is dan krijgt u deze melding