Cash-it Air Retouren

Voor het invoeren van de retouren op de Ipad, nemen we de volgende stappen.

Als eerste selecteren we de werknemer.

Om vervolgens te klikken op "Derving".

Staat Derving niet direct boven in het scherm, veegt u de balk naar kinks ( of rechts).

Vervolgens geeft u de artikelen in, door deze aan te slaan op de kassa.

En klikt u op "Retouren Opslaan".

In het volgende venster, kiest u 1 van de retour methodes.

Doorgaans zou dit een normale Retour moeten zijn.

Maar andere methodes zijn ook beschikbaar.

De retouren worden opgeslagen in de Winkel bestelling van de locatie.

Eenmaal de retouren ingevuld en gerepliceerd, kunt u deze raadplegen binnen Bake-it.

Hiervoor neemt u onderstaande stappen.

Om een overzicht af te drukken welke retoursoorten er zijn gebruikt, kan je via het Order venster in Bake-it gaan naar [Printen | Orderstatistiek retoursoort]

Ook kunt u vanuit de order, binnen Bake-it, een week retour overzicht afdrukken.

Voor meer handleidingen omtrent Cash-it Air, klikt u hier

Voor overige handleidingen klikt u hier.