Nieuwe winkels moten worden aangemaakt door Marti-Orbak en MOET als gebruiker WKBEST.
Zakelijke klanten worden aangemaakt met onderstaande handleiding en krijgen de gebruiker WEB[relatiecode]

Dus als de relatie code '1000' is dan word de gebruiker: WEB1000

Om een klant te laten bestellen via OrbakWEB kun je deze handleiding volgen:

Begin bij [Onderhoud - Relatie - Relatie]
Bij de relatie zorgen voor een assortiment [Verkoop - Algemeen] (dit is een verplicht veld)

Het assortiment geeft toegang tot producten die niet aanwezig zijn in de prognose.

Vervolgens tabblad [Datacommunicatie] en zet daar het vinkje Orbak WEB zakelijk AAN:

1. OrbakWEB zakelijk AAN
  2. Kies de gewenste instellingen voor deze relatie
  3. Kies de gewenste instellingen voor deze relatie

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

Als laatste de controle sluitingstijd invullen:

Hierdoor worden de reeds aanwezige orders gevuld met sluitingstijden, dit is noodzakelijk voor OrbakWEB

Afbeelding met tafel
Automatisch gegenereerde beschrijving

In de ordertypes kun je aangeven of dit ordertype beschikbaar is voor OrbakWEB en tot hoe laat deze mag worden aangepast.

Om deze instellingen na te kijken ga je naar: [Onderhoud - Verkoop - Ordertypes]