LET OP!!!
Betaal acties op de PDA hebben altijd een actief vervolg nodig, om de betaling werkelijk uit te kunnen voeren.

Om de betaalwijze aan te passen op de PDA, gaat u op de PDA, in het startscherm van Cash-it naar Instellingen.
Vervolgens gaat u naar "Betaalmiddelen instellen".

In het volgende scherm sleept u PIN naar boven.
En kiest u voor Opslaan.

Nu de PIN op de PDA geactiveerd is, kunt u de PIN knop gebruiken.
LET OP!!!

De PDA communiceert niet met de PIN automaat.
Het is dus altijd noodzakelijk om het bedrag over te nemen op de eventuele mobiele PIN bij het betalen.
Veelal wordt vooraf de kassabon afgedrukt vanaf de kassa.
Of u neemt het bedrag direct over vanuit het betaalvenster op de PDA.