In de e-mail log staat de volgende zin bij het mailen via Gmail:

Voor de SMTP-server is een beveiligde verbinding vereist of de client is niet geverifieerd. Het serverantwoord is: 5.7.0

De oorzaak is dat Gmail aan het uitschakelen is dat derde programma, zoals Bake-it niet mogen mailen via de smtp servers van Gmail.

We adviseren om geen gebruik meer te maken van Gmail als smtp server maar om over te stappen naar een eigen smtp server. Die zijn vaak beschikbaar via de website. Of er kan gebruik gemaakt worden van Office.com.

Meer  informatie is te vinden in de volgende artikelen:

Minder goed beveiligde apps en je Google-account

Error sending email by Gmail account