Systeem instellingen:

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Dit zijn de systeeminstellingen

EDI_TEST (0 = geen test, 1 = test) en

EDI_CONTROLE (Y = 1x exporteren, N = meerder keren mogelijk) verplicht zijn.

EDI_EMB (geeft aan of de emballage kratten ook in de EDI berichten komen)

EDI_NUL (‘Y’ als er nul regels doorgestuurd moeten worden uit de bestellingen)

EDI_PCDATA (‘Y’ zorgt ervoor dat de DESADV na de import PC Data aangemaakt wordt, maar dan moeten er ook maatwerkinstellingen aangemaakt worden)

Relatie instellen:

Levertijd invullen in expeditie

Als men niet met een hoofddebiteur werkt, dan moet je ook nog de GLN Factuuradres invullen als het factuuradres anders is dan het afleveradres.

Alternatieve relatie code moet ingevuld worden en wordt gebruikt voor de import en export.

De export wordt met het alternatieve nummer export als de “EAN code Buyer EDI” niet is ingevuld.

Wanneer in het Tabblad Verkoop de gewenste levertijd word gevuld dan wordt deze vanuit de verkoopopdracht geëxporteerd.

Voor het inlezen van de orders is het noodzakelijk het assortiment goed in te vullen, in het geval van Top Bakkers is dat meestal TB.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

Product instellen:

Zorg dat de EAN is gevuld t.b.v. de export:

Afbeelding met tekst, schermopname, software, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving

Let op de juiste bestemming invullen:

c:\Users\Public\ORBAK2\gedeeld\data\

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

Bestand wordt altijd neergezet in O:\data met de naam DESADV.XML

er wordt per order een bestand aangemaakt en verplaatst naar de Top Bakkers FTP in het mapje desadv.