Interfiliaal via winkelbestelscherm

In Orbak i het mogelijk om in het Winkel bestelscherm te werken met interfiliaalregels.

Daarvoor zijn een aantal instellingen noodzakelijk

In de systeeminsellingen 2 regels

Maak vervolgens een relatie welke als interfiliaal relatie wordt gebruikt.

Deze relatie heeft als noodzakelijk eigenschap: Verkoop

Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Dan is er een kenmerk noodzakelijk.

Maak deze via: onderhoud -> Algemeen -> Kenmerken

De kenmerkcode is: WKBST_DC. Geef  een eigenomschrijving.

Afbeelding met tekst, lijn, Perceel, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

In tabblad relaties worden alle relaties ingegeven welke relaties gebruik kunnen maken van  interfililaal.

De toepassing bij deze relaties is dan de relatiecode van de interfiliaal relatie.

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wanneer dit allemaal is ingericht kan in het winkelbestel scherm worden ingevoerd wat een winkel wil terug sturen tbv een ander filiaal.

In de kolom Aant.Af wordt dit aantal ingegeven.

Deze aantallen worden dan in het verkoopscherm van Orbak bij het betreffende filiaal afgeboekt op de interfiliaalkolom.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ook bij de relatie welke als DC is aangemaakt zijn deze aantallen zichtbaar

Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als bekend is naar welke interfililaal klant de producten worden verzonden moet dit via Interfiliaalregels worden ingevoerd bij de DC klant

Afbeelding met tekst, Lettertype, nummer, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Deze aantallen zijn dan bij de betreffende relatie ook weer zichtbaar in de kolom inerfiliaal

Afbeelding met tekst, lijn, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving