Aanbiedingen opvragen:

Middels de pagina /GetInfo.aspx?Action=GetDiscountProducts kunnen de actuele reclame's opgevraagd worden.

Je krijgt dan een XML terug met de actuele aanbiedingen

<DiscountItems SessionId="ndr2ind3hgxn2o5bb04nsv5m">
	<DiscountItem ProductId="69" SubcodeId="2" Name="Krentebollen"
	              Image="/Images/Products/Product-220-Krentebollen_600_450.JPG"
	              ImageOriginal="/Images/Products/Product-220-Krentebollen.JPG"
	              URL="/assortiment/kleinbrood/krentebollen?discount=14&subcodeid=2" DiscountStartDate="20000101"
	              DiscountEndDate="20500101" Monday="False" Tuesday="False" Wednesday="False" Thursday="True"
	              Friday="True" Saturday="True" Sunday="False" DisplayPrice="0.66" DiscountPrice="0.47" />
	<DiscountItem ProductId="2" SubcodeId="" Name="Witbrood rond" Image="/Images/Products/10-Witbrood-rond_600_450.JPG"
	              ImageOriginal="/Images/Products/10-Witbrood-rond.JPG" URL="/assortiment/brood/witbrood-rond?discount=15"
	              DiscountStartDate="20000101" DiscountEndDate="20500101" Monday="False" Tuesday="False" Wednesday="True"
	              Thursday="False" Friday="False" Saturday="False" Sunday="False" DisplayPrice="2.01" DiscountPrice="1.80" />
	<DiscountItem ProductId="59" SubcodeId="" Name="Bruinbrood" Image="/Images/Products/20-Bruinbrood_600_450.JPG"
	              ImageOriginal="/Images/Products/20-Bruinbrood.JPG" URL="/assortiment/brood/bruinbrood?discount=16"
	              DiscountStartDate="20000101" DiscountEndDate="20500101" Monday="False" Tuesday="False" Wednesday="False"
	              Thursday="True" Friday="False" Saturday="False" Sunday="False" DisplayPrice="2.01" DiscountPrice="1.81" />
</DiscountItems>

Extra parameters:

https://webshop.extravestiging.nl/GetInfo.aspx?Action=GetDiscountProducts&Date=20240101

ParameterOmschrijving
Date=YYYYMMDDEr wordt gecontroleerd of het seizoen/beschikbaarheid van het product geldig is voor deze datum. (Optioneel –> Vandaag)

Product Informatie opvragen:

Middels de optie: /GetInfo.aspx?Action=GetProductInfo&ProductId=XX kan de product informatie opgevraagd worden.

Het ProductId Id kan gehaald worden uit de eerdere XML:

Het is ook mogelijk om de ProductCode parameter te gebruiken door de ProductCode uit Orbak of het ProductNummer uit Bake-it te gebruiken.

ParameterOmschrijving
ProductId / ProductCodeZowel de product code of product id kan meegegeven worden als parameter (Verplicht)
Date=YYYYMMDDEr wordt gecontroleerd of het seizoen van het assortiment geldig is voor deze datum. (Optioneel –> Vandaag)

<Products SessionId="ndr2ind3hgxn2o5bb04nsv5m">
  <Product Id="69" Code="220" Name="Krentebollen" MainProductCode="" WebshopName="Krentebollen" Type="100"
           SortOrder="220" Image="/Images/Products/product-220-krentebollen_600_450.jpg"
           ImageOriginal="/images/products/product-220-krentebollen.jpg" URL="/assortiment/kleinbrood/krentebollen"
           Description="De lekkerste krentenbollen van Nederland!" Frontpage="False" Promoted="False"
           ShowPublicly="True" ShowOnWebsite="True" CanShowProduct="True" CanDeliverProduct="False"
           CanPickupProduct="False" CanShipProduct="False" InternetProduct="False" DaysOrderInAdvance="0" Variation=""
           DefaultSubcodeId="2" RecipeId="29" PriceEx="0.60" PriceIn="0.66" PriceAdvice="0.60" VatCode="1"
           SeasonShowStartDate="20230101" SeasonShowEndDate="20231231" SeasonOrderStartDate="20230101"
           SeasonOrderEndDate="20231231" AvailableFrom="20000101" AvailableUntil="20500101" OrderingOnMonday="True"
           OrderingOnTuesday="True" OrderingOnWednesday="True" OrderingOnThursday="True" OrderingOnFriday="True"
           OrderingOnSaturday="True" OrderingOnSunday="True" IngredientsAndAllergenicsFromApprovedRecipe="True"
           Ingredients="" Allergenics="Gluten, Tarwe, Melk, Gerst"
           StorageAdvice="Houdbaarheid: ca. 3 dag(en). Bewaartemperatuur: 16 Celcius. Een heerlijk dagvers brood. Het brood blijft enkele dagen lekker vers. Indien u dit wenst kunt u het brood uiteraard ook invriezen en met kleine porties uit de diepvries halen. Het beste is om het brood dan rustig op kamertemperatuur weer te laten ontdooien."
           DurabilityDays="3" StorageTemperature="16" EnergieKj="1127.84" EnergieKcal="269.38" Eiwit="6.83"
           EiwitPlantaardig="0.67" EiwitDierlijk="0.1" Koolhydraten="54.39" Suikers="31.66" Polyolen="0" Zetmeel="23.51"
           Vetten="1.81" VettenVerzadigd="0.73" VettenEnkOnverzadigd="0.5" VettenMeervOnverzadigd="0.46"
           VettenPlantaardig="0" VettenDierlijk="0" VoedingsVezels="4.49" Mineralen="0.26" Zout="0.68" Vocht="31.25"
           Alcohol="0">
    <Subcode Name="Krentebollen" Number="220.000" PriceEx="0.43" PriceIn="0.47" PriceAdvice="0.60" SubcodeId="2"
             SubcodeCode="000" SubcodeName="Standaard" SubcodePriceAddition="0.00" SubcodePriceFactor="1.00" />
  </Product>
</Products>