Voor de webshop is een mogelijkheid gemaakt (workaround) om toch iets te kunnen met mix match aanbiedingen.

Allereerst wordt in Orbak een aantal tekstgroepen gemaakt:
Keuze 1, 2 en 3

Afbeelding met tekst, schermopname, scherm, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Maak nu speciale producten aan voor deze aanbieding.

Om ervoor te zorgen dat de juiste producten in de verkoopopdracht komen, met de juiste prijs moeten er producten aangemaakt worden voor de webshop zonder prijs.

Om dit logisch en overzichtelijk te houden adviseren we om producten aan te maken met de letter “W” en hetzelfde nummers als het productnummer welke al bestaat.

Om deze producten ook in de productie goed te laten verlopen moet op Tabblad Productie het juiste basis artikel worden gekoppeld.

Afbeelding met tekst, software, nummer, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Maak ook een product aan voor de aanbieding, koppel de aangemaakte tekstgroepen aan het product en zorg ervoor dat dit product zichtbaar wordt gemaakt voor de webshop.

Om ervoor te zorgen dat het op de webshop extra aandacht krijgt kun je ervoor kiezen om dit product ook in de reclame te zetten.

Anders zorg je ervoor dat het product de juiste totaal prijs krijgt.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Maak nu de Tekstregels aan voor de Tekstgroep.

Aan de tekstregels worden vervolgens de producten voor de Webshop gekoppeld.
 De tekstregels zijn de keuze mogelijkheden voor de aanbieding.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Door deze koppeling krijgt de tekstregel de prijs van het betreffende product (dus 0,00).

De aanbieding is nu klaar voor de webshop, maak de stamgegevens aan en controleer of alles naar wens op de webshop staat.