Het is mogelijk om voor 1 postcode gebied meerdere bezorgkosten drempels / staffels in te stellen.

Hiervoor dient het postcode artikel wel aanwezig te zijn op de webshop.

Om dit in te stellen kunt u de volgende handleiding volgen: Bezorgkosten artikel aanmaken

Om de drempels / staffels in te stellen gaat u naar de online configuratie webshop en dan tabblad Toeslagen.

Hier ziet u de volgende knop staan:

Wanneer u hier op klikt opent een nieuw venster, waar u vervolgens de drempels / staffels in kunt stellen:

Met de groene knop (linksboven) kunt u nieuwe regels toevoegen.

Eenmaal klaar met het invoeren van nieuwe regels? Dan klikt u eerst op Opslaan en vervolgens op Herstart Webshop om het in werking te zetten.