Sinds juni 2023 kunnen we klanten domein en emailhosting aanbieden.

Momenteel maken de onderstaande klanten hier gebruik van:

bakkerton.nl

warmebakkerrobvandijk.nl

Om de omgevingen te beheren kun je inloggen op:

https://mijn.host/cp/login/

De inlog gegevens staan in Keepass extravestiging.

Via Domeinnamen kun je een domein kiezen om te bewerken

Als de klant geen website heeft en onze EXTRAvestiging webshop is de enige site dan zijn de volgende DNS records van belang.

Let op dat je ook de mail records goed zet.

De mail records moeten wijzen naar mijn.host zelf.

De webshop records naar de desbetreffende EXTRAvestiging server.

De AAAA records zijn ipv6 adressen, let op dat je daar het ipv6 van de desbetreffende EXTRAvestiging server invoert.

op te vragen via ipconfig op de EXTRAvestiging server.

bakkerton.nl
A
84.22.117.9
15
*
bakkerton.nl
A
84.22.117.9
15
www
bakkerton.nl
CNAME
evDelsingGeldropb2c.extravestiging.nl
15
webshop
bakkerton.nl
CNAME
evDelsingGeldropb2c.extravestiging.nl
15
mail
bakkerton.nl
A
5.254.117.211
15
smtp
bakkerton.nl
A
5.254.117.211
15
pop
bakkerton.nl
A
5.254.117.211
15
ftp
bakkerton.nl
A
5.254.117.211
15
*
bakkerton.nl
AAAA
2001:0:2851:782c:3004:14f0:abe9:8af6

bakkerton.nl
AAAA
2001:0:2851:782c:3004:14f0:abe9:8af6

MX
h19.mijn.host

TXT
v=spf1 a mx include:spf.mijn.host include:spf.protection.outlook.com include:spf.marti-orbak.nl include:spf.extravestiging.nl ~all

De overige DNS records die mijn.host aanmaakt kunnen ongewijzigd blijven.

Als je een geheel nieuw domein wilt registreren of verhuizen dan kies je voor domeinnaam bestellen:

Om een domein te kunnen verhuizen heb je van de klant een verhuiscode nodig.

Bij het bestellen van de domeinnaam moet je geen pakket kiezen.

Via voltooien krijg je een iDeal QR code, na de betaling is de bestelling verwerkt.

Hieronder zie je het verhuisde domein ZONDER webshosting.

Het hosten van de e-mail gaat via de hostingpakketten. Klik op e-mailpakket Enterprise en Domeinnamen, voeg de domeinnaam toe die je eerder al hebt aangevraagd.

De certificaten voor de webshop dienen aangemaakt te worden op de EV server zelf.

https://martiorbak.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/3000091564-aanmaken-ssl-certificaat

Op mijn host moet een certificaat voor het bakkerton.nl  en mail.bakkerton.nl aangemaakt te worden.

Dit doe je via: