De Bake-it Demo versie melding kan veroorzaakt worden door een Windows update,  bijv. een (her)installatie van een werkstation of een nieuwe gebruiker account op de PC.

De licentie wordt per gebruiker in het register van Windows opgeslagen.

Door (bij iedere gebruiker die de melding krijgt) onderstaande stappen te volgen kunt u dit oplossen:

.

Klik op Sluiten:

Sluit Bake-it af:

Start Bake-it  opnieuw en heeft u nu weer de juiste versie van Bake-it ✔