Het importeren van het bestand.

Sla het ontvangen bestand op op een plaats waar je het terug kunt vinden.

Maak een koppeltabel aan. Hierin moeten uw artikelen komen te staan, met als Extern koppelnummer

het artikelnummer van de andere bakker.

Dit doet u via Diverse / Externe koppelingen / Koppelingen Basis.

Maak hier een nieuwe koppeling aan met F7.

En hierbinnen zet u de artikelen die u wilt importeren.

Belangrijk: als u met F7 een artikel toevoegt krijgt u in eerste instantie uw eigen artikelbestand te zien.

Selecteer hier een artikel.

Zodra u dat heeft gedaan ziet u dit venster:

In het veld Extern koppelnummer moet u het artikelnummer van dit product van de andere bakker

invullen.

In het bestand wat u gaat importeren staan immers zijn artikelnummers en niet de uwe!

Met behulp van deze gegevens weet het systeem in welke artikelkaart de gegevens van de andere

bakker weggeschreven moeten worden.

Hierna kunnen de gegevens geïmporteerd worden.

Ga naar Diverse / Externe koppelingen / Bake-it / Importeer etiket gegevens.

Het volgende venster verschijnt:

Bij Import bestand kunt u, met behulp van de knop met het mapje, de locatie van het importbestand

aanwijzen.

Bij Koppeltabel geeft u aan welke koppeltabel het programma moet gebruiken.

Daarna drukt u op Importeren.

De gegevens worden nu geïmporteerd en in de betreffende artikelkaarten weggeschreven.

In de onderstaande link staat de handleiding voor de export:

Het exporteren van ingrediëntgegevens van Bake-it