Het exporteren van ingrediëntgegevens van Bake-it A naar Bake-it B.

De artikelen waarvan de gegevens geëxporteerd moeten worden, moeten in een assortiment gezet

worden. Deze kunt u aanmaken via Artikelen / Assortimenten.

Maak met F7 een nieuw assortiment aan en voeg daar de artikelen aan toe.

De volgende gegevens worden geëxporteerd:

- Artikelnaam (nummer 1)

- Artikelnummer (nummer 2)

- Tabblad Etiket: product etiketnaam (nummer 3)

- Tabblad Etiket: omschrijving op etiket (nummer 4)

- Tabblad etiket: Extra tekst (nummer 5)

- Tabblad etiket: Ingredient informatie (als er geen recept is gekoppeld of het recept niet goedgekeurd is) (nummer 6)

- Tabblad etiket: allergenen informatie (als er geen recept is gekoppeld of het recept niet goedgekeurd is) (nummer 7)

- Tabblad etiket: houdbaarheid in dagen (nummer 8)

- Uit een gekoppeld recept (indien goedgekeurd)

- * ingrediëntinformatie (nummer 9)

- * allergeneninformatie (nummer 10)

- * Bereidingswijze (nummer 11)

- * Bewaaradvies (nummer 12)

Artikelkaart – tabblad Etiket

Receptkaart – Ingrediënten

Receptkaart – tabblad Kenmerken

Het aanmaken van het bestand:

Ga naar Diverse – Externe koppelingen – Bake-it – Exporteer etiket gegevens.

Het volgende venster verschijnt:

Bij Exportfolder kunt u aangeven waar het export bestand terecht moet komen.

Bij Assortiment geeft u het assortiment aan wat u heeft aangemaakt.

Druk op de knop Exporteren.

In de aangegeven map wordt het exportbestand gezet, wat aan de andere Bake-it gebruiker gemaild kan worden.

In de onderstaande link staat de handleiding voor de import:

Het importeren van ingrediëntgegevens van Bake-it