Soms komt het wel eens voor, dat een grondstof niet meer leverbaar is.

Of de nummers van de leverancier vervangen zijn.
Of een handmatige grondstof aangemaakt is.

Om vervolgens de juiste grondstof prijzen te koppelen aan de juiste grondstoffen, kunt u onderstaande stappen doorlopen.

Om te beginnen verzamel je de grondstoffen welke niet juist gekoppeld zijn.

Dit is de grondstof, welke geen ( of incorrect) Beko nummer heeft.

Vervolgens zoeken we de grondstof op via specsplaza.

Hiervoor ga je naar [ Calc-it | Specsplaza ]

Binnen specsplaza zoek je de grondstof op, welke je wenst te koppelen.

Vervolgens selecteer je de juiste grondstof en klik je op "Koppel aan grondstof".

In het volgende venster zorgt u er voor dat de volgorde staat op "Omschrijving" of "Nummer Beko".

Let op, Geen Aktief in de volgorde.

U selecteert de juiste grondstof met het Beko nummer.

Om vervolgens op selecteren te drukken.

Eenmaal alle grondstoffen opnieuw gekoppeld te hebben, klikt u in het specsplaza scherm op "Bijwerken Specificatie".

Om vervolgens de grondstoffen te vervangen in de recepten, om deze binnen het recept correct te koppelen.

Volgt u onderstaande stappenplan.

Recepten | Grondstoffen vervangen in Bake-it