Vanuit Bake-it is het mogelijk om alle klanten te downloaden in een excel sheet.

Volg hiervoor de volgende stappen;

Stap 1

Ga in Bake-it naar [ Diverse | EXTRAVestiging | Instellingen EV Webshop Online ]

Stap 2

Klik op 'Downloaden klanten'

Stap 3

U komt in het onderstaande venster. Kies een selectie

- Alle klanten

- Klanten met order in een bepaalde week. Zet het week en jaar wat u wilt zien.

KLIK 1 KEER OP UW SELECTIE.

Het verzamelen van alle gegevens in een excelsheet stoppen kan wat tijd kostten.

De excel sheet wordt vanzelf gedownload en opgeslagen op uw PC, de plek is afhankelijk van uw browser..