Online configuratie EXTRAVestiging Zakelijk (Bake-it)

Via het menu [EXTRAvestiging | EXTRAvestiging Zakelijk | Instellingen EV Zakelijk - licentie, bestelstatus en online configuratie] kunt u een aantal online tools vinden zoals het aantal afleveradressen dat het systeem gebruikt plus een overzicht van de bestelstatus.

Onderstaande venster wordt geopend

1.    Laat de licentie informatie zien

Via deze knop kunt u exact zien hoeveel gebruikers u heeft en welke afleveradressen als EXTRAvestiging gebruiker staat ingesteld.

2.    Laat bestelstatus zien voor bepaalde datum

Toont het aantal bestellingen voor een bepaalde datum en wie er nog niet besteld hebben, zodat u deze klanten eventueel kunt nabellen.

3.    Sluit het venster

4.    Readme

Hier kunt u lezen wat er in de diverse versies van EXTRAvestiging Zakelijk Bestellen is gewijzigd/verbeterd

5.    Handleiding

Opent de uitgebreide EXTRAvestiging Zakelijk Bestellen handleiding

6.     Website configuratie

Opent onderstaand venster. Via de diverse tabbladen kunt diverse instellingen van EXTRAvestiging ingeven, zoals de voorpagina tekst, besteltijden, deadlines, leverdagen etc.

• START

U vindt hier diverse handleidingen.

• ALGEMENE INSTELLINGEN

Pas hier de instellingen aan indien gewenst, zoals de welkomstekst, informatie etc.

• DEADLINES

Hier kunt u de uiterste besteltijd doorgeven. U kunt een standaard tijd voor de hele week ingeven en daarnaast uitzonderingen per dag invoeren.

• LEVERDAGEN

U kunt hier aangeven op welke dagen geleverd wordt en op welke dagen de site gebruikt mag worden op te bestellen

• PRIJZEN

Welke prijzen wilt u tonen op de zakelijke bestelsite?

• BEZORGKOSTEN BEVESTIGING

Wilt u uw afnemer laten weten dat de bestelling onder of boven een minimum bedrag is, ivm bezorgkosten?