Als er een transactie niet op 5 cent is afgerond zal dit in de waardebon moeten worden verwerkt.

Wanneer dit het geval is geeft Cash-it onderstaande melding, hier leggen we uit hoe je dit makkelijk kan oplossen.

In dit geval hebben we een transactie van 1,42 euro en een waardebon van 1 euro.

Ik heb een waardebon aangeslagen en de rest op cash afgeslagen.

Nu blijft er een restant over van 2 cent en deze kunnen we niet contant afrekenen omdat er afgerond word op 5 cent.

!(Alles anders dan contant mag en wordt niet afgerond waardoor als er met waardebon of Pin betaald wordt het exacte bedrag weggeschreven wordt op die betaalvorm)

Als er hierna nogmaals op de knop "Bon" gedrukt word dan word het restant bijgeschreven bij de waardebon.

En dan kan er op voldaan worden gedrukt en afgerekend worden.