Deze methode werkt alleen in combinatie met Bake-it en Cash-it Windows.

Indien u op de webshop toeslagen berekend, dienen de webshop bestellingen direct afgehaald te worden.

En niet ingelezen te worden.

Hieronder de uitleg over het toevoegen van (energie)toeslag via Cash-it.

Er zit een kleine menselijke handeling in, die je de medewerkers simpel kunt leren.

Als alle producten aangeslagen zijn, dan de knop energietoeslag en het bedrag overtikken.

Zie bijgaand filmpje en onderstaande kassabon.

In Bake-it maak je het volgende aan:

Subcode: 8%

Artikel: Energietoeslag

En zet het artikel op je kassa: