Wanneer klanten te vaak een verkeerd wachtwoord invoeren zullen zij geblokkeerd worden en kunnen zij niet meer inloggen.

Om dit weer ongedaan te maken kun je de onderstaande knoppen gebruiken in Bake-it:

Je opent eerst het afleveradres van de klant [Namen | Afleveradressen]

en gaat naar tabblad EXTRAvestiging.

Hier staan de knoppen [Reset de login pogingen] (1) en [Stuur een password email naar de klant] (2).

Hierna zal de klant weer kunnen inloggen met het zojuist gestuurde wachtwoord.