Zebra printers herkennen soms niet goed hoe groot je label is.

Je printer moet dan gekalibreerd worden.

Met onderstaande stappen kalibreer je de Zebra ZD420d.

Sensor positioneren

De Zebra ZD420d heeft een sensor die verplaatst kan worden. Als deze niet in de juiste positie staat is de printer mogelijk niet in staat om de labels te detecteren.

Zet de printer uit.

Open de printer door aan beide zijden de knoppen naar je toe te halen.

Voorin de printer (onder het papier) is de sensor zichtbaar. Dat is een gele verschuifbare knop. Zorg dat deze in het midden staat, uitgelijnd aan het zichtbare icoon.

Plaats het papier terug en sluit de printer.

Zebra kalibreren

Zet de printer aan en wacht tot het groene lampje brand

Houdt de pauze-knop en de annuleer-knop (links en rechts van de feed-knop) 2 seconden ingedrukt en laat dan los

De printer print nu tussen de 1 en 4 labels uit om de lengte te herkennen

Zodra de printer is gestopt is de printer gekalibreerd. De printer weet nu waar de labels op de rol beginnen en eindigen en moet de labels nu goed in het midden printen.