Bon uit zetten:

Soms gebeurt het dat er onnodig veel kassa- of bestelbonnen afgedrukt worden.
Dit kan in Bake-it uitgezet worden, dit kan (of moet) je per kassa regelen.

Ga in Bake-it naar Cash-it » Kassa’s.
Open een kassa:

Als het vinkje “Afdrukken kassa bonaan staat, dan krijg je bij iedere transactie een bon.
De instelling “Aantal extra bestelbonnen/ ophaal bonnen” bepaalt of er naast de bon nog een extra bon wordt afgedrukt.

•  Als je het vinkje aan staat en het aantal extra bonnen op 1, dan krijg je bij het bestellen 2 bonnen. Bij het afrekenen 1 bon.
•  Als je het vinkje uit zet en het aantal extra bonnen op 1, dan krijg je bij het bestellen 1 bon. Bij het afrekenen GEEN bon.
•  Als je het vinkje uit zet en het aantal extra bonnen op 0, dan krijg je bij het bestellen en afrekenen GEEN bonnen.

Als de dames op de knop “Afdrukken bon” drukken op de kassa, dan wordt er uiteraard wel een bon afgedrukt.

! BELANGRIJK: als je de instellingen wilt aanpassen, dan moet dit gebeuren NA sluitingstijd van de winkel.
Als de kassa nog actief is, dan worden de aanpassingen niet verwerkt.

Werkwijze Orbak klant

In Orbak kan je gaan naar [Onderhoud | Relaties | Relaties] en zet daar het vinkje aan bij Winkel en druk op F3.

Daar kan je vervolgens onder het tabblad [Winkel | algemeen] het vinkje aan- of uitzetten.

Vergeet niet op te slaan met ctrl + S

Nadat de MOSConnector 's ochtends herstart wordt komen de gegevens door op de kassa's