Om een winkelformule aan te maken, voor bijvoorbeeld een secundaire webshop, dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar [Namen | Winkelformules] en maak een nieuwe aan:

2. Vul de benodigde gegevens in (nummer, naam) en koppel de winkel van de secundaire webshop in het eerste tabblad.

3. Vul vervolgens de gegevens van het 2e tabblad in, als dit afwijkt van de gegevens die nu in [Bestand | Instellingen] staan.

4. Vervolgens geeft u bij de instellingen van de secundaire webshop aan dat deze winkelformule gebruikt dient te worden:

5. Wanneer u voor de secundaire webshop andere assortimenten wil gebruiken dan de eerste webshop, dan kunt u dit aangeven bij de assortimenten.

Ga hiervoor naar [Artikelen | Assortimenten] en open of maak een assortiment. Hier stelt u de winkelformule in bij het pijltje (zie afbeelding).

Het volgende is belangrijk om te weten: staat er niets ingevuld bij de winkelformule hieronder, dan gaat het assortiment naar beide webshops. Staat er een winkelformule ingevuld, dan gaat het alleen naar die webshop.