Om een winkelformule aan te maken, voor bijvoorbeeld een secundaire webshop, dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar [Namen | Winkelformules] en maak een nieuwe aan:

2. Vul de benodigde gegevens in (nummer, naam) en koppel de winkel van de secundaire webshop in het eerste tabblad.

3. Vul vervolgens de gegevens van het 2e tabblad in, als dit afwijkt van de gegevens die nu in [Bestand | Instellingen] staan.

4. Vervolgens geeft u bij de instellingen van de secundaire webshop aan dat deze winkelformule gebruikt dient te worden: