De Sunmi PDA worden geleverd door Evers en toegevoegd aan onze gezamenlijke portal.

https://partner.sunmi.com/login?redirect=https%3A%2F%2Fpartner.sunmi.com%2F

Inlog gegevens staan in Keepass (Cash-it iPad)

Plaatsen van updates:

De update wordt door develop opgeleverd als com.martiorbak.cash_it_mobile.apk file.

Deze kun je uploaden in de sunmi portal.

De nieuwe versie kun je na het uploaden ook automatisch laten versturen naar de Sunmi PDA.

Voor eventuele remote ondersteuning kun je de klant via Chrome op de Sunmi PDA laten gaan naar onderstaande URL.

https://www.marti-orbak.com/downloads

Klik op Droid VNC

Via het interne netwerk van de winkel (vanaf een kassa of PC/laptop) kun je het Sunmi PDA scherm overnemen.