Is er een prijsverhoging uitgevoerd en daarna de facturen afgedrukt met het vinkje aan "Prijzen verversen" dan worden voor de hele order de nieuwe prijzen gebruikt.

In dit voorbeeld zijn de prijzen dinsdag avond aangepast en moeten deze op de woensdag van kracht zijn.

De oude prijsgroep moet nog beschikbaar zijn.
1. Deze zult u aan de betreffende klanten moeten koppelen die een factuur hebben ontvangen.
2. Dan kan in de order de dagprijs ververst worden voor de maandag en dinsdag.
3. Daarna kan de factuur berekend en afgedrukt worden.
4. Als dat allemaal gedaan is en de prijzen kloppen dan zal de prijsgroep weer ontkoppeld moeten worden.

Hier koppelen we de oude prijsgroep aan het afleveradres.

Via de factuur kunnen we deze verscheuren en kunnen we de order openen.

Selecteer in de order de gewenste dag en ververs de dagprijzen doormiddel van Extra -> Ververs de dagprijzen.

Dit moet per dag gebeuren.

Als de order gesloten word is deze gelijk opnieuw berekend en kan de factuur afgedrukt worden en/of gemaild.

De prijsgroep kan nu bij het afleveradres ontkoppeld worden door voor de prijsgroep te klikken en op de "Home" toets te drukken op het toetsenbord.