Het is mogelijk om een completen order in Bake-it in één keer aan te passen.

Handig voor bijvoorbeeld vakantieperiodes of feestdagen.

Open de order en kies voor Extra – Orderregels verhogen/verlagen

Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Onderstaand scherm verschijnt:

Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

In de oranje kolom staan de huidige aantallen, in de groene kolom komen de aangepaste aantallen te staan.

Linksboven in het scherm kunt u aangeven of u alle artikelen in de order wilt aanpassen (staat standaard aangevinkt), of dat u een selectie wilt maken op artikelnummer of artikelgroep.

Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

In het midden van het scherm kunt u aangeven met hoeveel procent u de order wilt ophogen (door een aantal in te geven bij percentage) of wilt verlagen (door een min-teken te zetten voor het aantal bij het percentage).

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Tevens kunt u aangeven hoe de aantallen afgerond moeten worden.

Rechtsboven in het venster staan de actie knoppen

Druk op Start en het percentage wat u heeft ingevoerd wordt berekend over de aantallen in de oranje kolom. In de groene kolom ziet u de aangepaste aantallen.

Als u tevreden bent kunt u de aantallen in de groene kolom kopiëren naar de order, met de knop “Doorvoeren”.

Kiest u voor Annuleren, wordt het scherm afgesloten.

U kunt dan weer gewoon opnieuw beginnen.