In vergelijking met de functies van Cash-it Windows.

Heeft Cash-it Air nog een ruim maar beperkt aantal functies.

Deze functies kunnen in de functie layout toegevoegd worden,

Om zo in de Functie balk van de kassa naar voren te komen.

Voor het toe voegen van de functies, kunt u onderstaande handleiding volgen.

Let wel > de maat van de knoppen voor Cash-it Air is niet aanpasbaar.

Geblokkeerde functies / Functiegebruik

Voor het vullen van de functie knoppen binnen bake-it voor de Cash-it Air Functie Layout.

Hoeft u niet alle knoppen achter elkaar te plaatsen.

U kunt steeds de knoppen vullen van positie 1/1 tot wel positie 7/10

De knoppen worden per regel /  positie in de volgorde gezet.

Dus de eerste knop is regel 1 - positie 1

Knop 2 is regel 1 - positie 2

Enz.

Lege posities zullen worden overgeslagen, om zo de eerst volgende positie op te pakken.

Zo kunnen de knoppen voor Cash-Air overzichtelijk gehouden worden.

En hoeft u niet te scrollen naar een ander deel van het scherm.

Functies welke betrekking hebben op onderstaande, werken nog niet binnen Cash-it Air.

Winkel klanten (zoeken klant)

Klant bestellingen

Op rekening bestellingen

Klachten registratie.

Afdrukken Etiketten (Pas vanaf Bèta versie beschikbaar)

Acties die (nog) niet uitgevoerd kunnen worden:

Dagafsluiting per locatie ipv per kassa.

Pin koppeling met CCV

Weegschaal koppeling