Voor de Bake-it gebruikers die met Cash-it iPad werken is het mogelijk om de winkel order aan te passen op Cash-it iPad.


Voorwaarde is dat de order al aangemaakt is in Bake-it.

Dit kan wekelijks automatisch via onze scheduler, zodat bijvoorbeeld vanaf donderdagochtend de order voor de volgende week beschikbaar is op Cash-it iPad.


Om de bestelling op te roepen klikt u op uw medewerker naam en kiest u voor "Winkel Bestelling"

Is deze functieknop niet zichtbaar veeg de functiebalk dan naar links totdat u de knop ziet. Hieronder ziet u het bestelscherm. Bij de balk van de dagen kunt u de dag kiezen waarvoor u de bestelling wilt aanpassen.

In het hokje totaal kunt u de totaal aantallen aanpassen.Na het aanpassen kunt u klikken op bevestig en vervolgens een andere regel aanklikken om aan te passen.
Een extra functionaliteit is de indeling op "winkelbestelgroepen" deze groepen kunt u aanmaken en koppelen in Bake-it.
Als de groepen gekoppeld zijn kunt u door de groepen heen navigeren. Klik op de knop "Alle groepen" en vervolgens kunt u met de pijlen naar links en rechts een andere groep kiezen.
Als een product niet in de order staat dan kunt u met de knop toevoegen een artikel toevoegen aan de order.
Type een gedeelte van de artikelnaam in om het artikel op te zoeken.


Selecteer het artikel uit de lijst met resultaten en klik op selecteer.Het artikel verschijnt in de lijst met het aantal 1. Het aantal kan aangepast worden.

Eventueel kan er een artikel tekst worden toegevoegd.In onderstaand scherm kunnen er standaardteksten verschijnen welke gekozen kunnen worden.

Als er geen standaard teksten te kiezen zijn of de tekst staat er niet tussen dan kunt u met de knop [nieuwe tekst] een tekst toevoegen aan het artikel.Type de gewenste tekst in en klik op [OK].Vervolgens controleert u welke teksten er toegevoegd gaan worden en kiest u weer voor [OK].


LET OP: met de knop [HERSTEL] worden alle gekozen teksten verwijderd.

Dit kan handig zijn als een foutieve tekst is aangemaakt of gekozen.
Aan het * bij het artikel is af te leiden dat dit een artikel met een toegevoegde tekst betreft.


Zodra de gehele bestelling klaar is klikt u op de knop [Sluiten].


Als de bestelling nog niet klaar is en tussendoor wilt u de kassa gebruiken om een klant te helpen dan kunt u ook op de knop [sluiten] klikken.Na het sluiten komt het verkoopscherm weer naar voren.
Als u verder wilt met de winkelbestelling dan kunt u nadat de klant heeft afgerekend weer terug naar het winkelbestelscherm.Het bestelscherm zal geopend worden op de regel die geselecteerd was tijdens het sluiten van het scherm.


Zo kunt u verder gaan met het bestellen waar u gebleven was.