Met de module Shop-it kan elke tabel uit Bake-it worden geëxporteren naar een XML file.

De tabellen zijn op basis van ID’s met elkaar verbonden.

Zo kun je in de ART.XML met de ART.ID_DBRCC in de RCP XML de ID_DBRCP omzoeken en het veld Omsinge uitlezen:

<Omsinge>Ingrediënten:

TARWEbloem, water, gist, bakkerszout, dextrose, Plantaardige Olie(raapzaad), Emulgator(E471, E482, E322(SOJA)), SOJAbloem, ROGGEbloem, Plantaardig Vet(palm), TARWEvezel, Antiklontermiddel(E535), enzymen, kaliumjodide, Meelverbeteraar(E300), TARWEmoutmeel</Omsinge>

In onderstaand venster geef je aan welke tabellen je wilt exporteren.

Via het menu bestandinformatie zijn de omschrijvingen van de tabellen en velden op te vragen.