Genereer EV URL en QR-Code

Inleiding

Vanuit Bake-it kan er een URL en QR-Code gegenereerd worden om op b.v. Facebook te zetten zodat als de klant op de URL klikt, of de QR-Code scant, direct naar de webshop en het artikel wordt geleid.

Maar hoe?

Vooraf zal er door Marti Orbak Software uw basis webshoplink vastgelegd moeten worden, dit kan via de Bake-it.ini onder [ArtikelInstellingen] door de achter de instelling QRCodeUrlPrefix= uw webshoplink te zetten.

Complete link naar een artikel is bijvoorbeeld het onderstaande

https://broekmans.nl/webshop/?page=/assortiment/taarten/grote-taarten/weense-kersentaart-26cm

Aangezien vanaf het assortiment gevuld wordt vanuit Bake-it, zal achter QRCodeUrlPrefix= alleen het onderstaande gezet worden.
https://broekmans.nl/webshop/?page=/

Via artikelen | artikelen, kunt u nu een artikel openen en gaan naar het tabblad QR Code en klikt u op de knop 'Genereer EXTRAvestiging URL'

En krijgt u het onderstaand resultaat, controleer via de knop achter de URL of de URL wel werkt, u kunt natuurlijk ook de link selecteren en plakken in de adresbalk van uw internetbrowser.

Let hierbij op dat de Webshop / Internet naam geen spaties voor het artikel of andere vreemde tekens zoals # heeft staan, deze worden namelijk niet correct in de URL meegenomen.

Door op het mapje te klikken voor de knop 'Genereer QR-Code' kun je de betreffende QR code kopiëren en gebruiken in b.v. een e-mail.