Het is mogelijk om bij een artikel op de webshop meerdere foto's te tonen. Dit kan ook een video (mp4) zijn.

Open hiervoor het artikel in Bake-it en ga naar tabblad Bestanden:

(Mocht onderstaande niet werken in uw Bake-it, dan heeft u waarschijnlijk een update nodig. Vraag hier om bij ons, dan kunnen wij deze inplannen)

Hier voegt u met F7 een nieuw bestand toe:

Vervolgens exporteren naar de webshop en de afbeeldingen komen onder de hoofd afbeelding van het artikel te staan.