Om de module Franchise aan te zetten dien de volgende instellingen op True gezet te worden:

1 - LocationMode

2 - LocationModeFranchise

De volgorde van de locaties kan ook ingesteld worden.

De keuzes zijn:

• Number
  • Name
  • City

Dit stel je in in het veld B2cPickupLocationSortField

Maak winkellocaties aan

• Tabblad [Kassa's]: Maak (virtuele) kassa aan
  • Tabblad [EXTRAvestiging]: Voer 'Bezorggebied postcodes' in waar bezorgd kan worden
    • Gebruik ; (puntkomma) als scheidingsteken: 5096;5511-5513
    • Van de postcode(s) moet ook een bezorgkosten artikel zijn
  • Tabblad [EXTRAvestiging]:
    • Doorloop de instellingen
    • Doorloop de betaalwijze / leverwijze en winkelopties
  • Tabblad [EXTRAvestiging 2]: Pas eventueel teksten aan
  • Tabblad [EXTRAvestiging 3]: Voor alternatieve afhaal-/bezorgtijden]

Franchise locatie niet tonen bij overzicht winkels

Wil je de franchise locatie gebruiken voor een extra webshop (dus niet als keuzeoptie tonen bij alle winkels)

Zet dan ** achter de naam.

Verkoeijen heeft het ook dat wanneer www.peelvlees.nl ingegeven wordt er een andere webshop verschijnt dan www.verkoeijen.nl  en ook https://webshop.variande.com/ heeft een eigen locatie.

Dit is in de code aangepast zodat automatisch het juiste filiaal gekozen wordt op basis van de URL:

https://webshop.verkoeijen.nl/, https://webshop.variande.com/ en https://webshop.peelvlees.nl/ zijn dus drie  verschillende assortimenten p basis van de locatie die wordt bepaald door de domeinnaam.

LET OP: Als een prijsgroep of reclame prijsgroep is gespecificeerd bij een locatie, dan MOET er een prijsgroep (ook al is hij leeg) ingesteld worden bij de algemene EXTRAvestiging instellingen.

Dagafsluiting winkellocatie via Bake-it

Via de winkellocatie menu [Extra] doe je de dagafsluiting van de winkel (virtuele kassa). Pas dan komt de omzet op de statistieken, zoals het Filiaal Week/Dag Rapport.

Opzoeken bestellingen virtuele kassa

Ga in Cash-it naar de knop [Zoek bonnen] en selecteer de winkellocatie

Gratis bezorgdag?

Ga naar het bezorgkostenartikel tabblad [Ordering] en vink de orderingdag uit