Het is vooralsnog niet mogelijk om bezorgbestellingen aan te maken via de iPad kassa's.

Als alternatief kan de webshop gebruikt worden om deze bestellingen aan te maken voor de klant.

Er kan dan gebruik gemaakt worden van een speciale betaalmethode: 'Direct betalen in de winkel'

Deze betaalmethode (20003) kan aangezet worden door de helpdesk.

Daarna werkt het alleen als de webshop word aangeroepen via onderstaande URL:

https://Bakker.extravestiging.nl/?allowstorepayment=true

Hier kan een snelkoppeling van gemaakt worden op de iPad, zodat dit direct aangeroepen kan worden.

En het dus niet elke keer handmatig ingegeven hoeft te worden.

Snelkoppeling maken:

1. Ga met de Safari app naar de desbetreffende internetpagina

(bv: https://evdulkb2c.extravestiging.nl/?allowstorepayment=true)

2. Druk/tik in de bovenbalk aan de rechter kant op het vierkantje met een naar boven wijzend pijltje. Dan verschijnt er een pop-up met twee rijen icoontjes

3. Zoek in de onderste rij naar het icoon met de tekst ‘Zet in beginscherm’ (zwart vierkantje met plusteken) en druk/tik daar op

4. Pas de naam naar wens aan (hou hem kort want er blijven straks maar een paar letters/tekens zichtbaar)

5. Druk/tik op ‘Voeg toe’