Door het koppelen van recepten aan uw artikel, toont uw webshop de uitgebreide productinformatie. Dit geeft uw klanten de mogelijkheid om in te webshop te zoeken op allergenen.

Uw klant kan op allergenen zoeken via de [zoek product] functie.

1. De klant drukt op het loepje bij de [Zoek product] functie

1. Klant geeft de allergenen aan die de producten NIET moet bevatten. En de klant ziet direct zijn zoekresultaten en kan van hieruit de keuze maken.

cid:image005.png@01D47593.76746990

Activeren allergenen zoekfunctie

U kunt de allergenen zoekfunctie zelf aanzetten via de EV webshop instellingen via Bake-it.

1. Ga  naar menu [EXTRAvestiging | Instellingen EV Webshop – online | Webshop configuratie]
  2. Ga naar tabblad [Schakelaars]
  3. Zet het vinkje [Gebruik de allergenen zoekfunctie] aan

1. Druk op [Instellingen opslaan]

LET OP!

Deze functie werkt alleen als:

- het artikel een recept heeft

- het recept is goedgekeurd