U heeft de mogelijkheid om de volgende rapporten te koppelen aan een relatie.

- Orderbevestiging: Deze wordt automatisch gemaild naar de klant zodra de bestelling wordt opgeslagen.

- Bestel Meetlijst: Deze kan door de gebruiker via een knop worden opgevraagd.

Indien de Bestel Meetlijst is toegevoegd, ziet de gebruiker een knop "Meetlijst opvragen" bij het bestelscherm.

Door het indrukken van deze knop wordt van de geselecteerde bestelling een meetlijst als PDF gemaild.