In de bedrijfsgegevens kunt u op de tab Koppelingen / Datacommunicatie diverse instellingen voor de Web bestelapplicatie inrichten.

U dient een rol in te richten, zodat web gebruikers geautoriseerd zijn om gegevens te bekijken en wijzigen. Het gaat daarbij alleen om de autorisatie. U hoeft geen menuregels toe te kennen. Een webgebruiker kan altijd alleen gegevens van zichzelf zien.

U kunt een afdrukschema koppelen, zodat na het opslaan van de bestelling door een webgebruiker een bevestiging wordt gemaild. U kunt bijvoorbeeld een afleverbon in het schema opnemen. Bij de relaties dient u op de tab rapportinstellingen het rapport dat u wilt mailen in te vullen met het juiste e-mail adres.

Per dag kunt u aangeven hoeveel dagen vooruit een bestelling doorgegeven moet worden. Dit zijn algemene instellingen. Indien bij een ordertype een andere aantal dagen staat ingevuld, dan heeft het ordertype voorrang.

Tevens kunt u aangeven hoeveel dagen maximaal vooruit besteld mag worden. Indien u niets invult wordt uitgegaan van 7 dagen.