Werking Piggy koppeling

ZONDER SCANNER krijgt u na het afrekenen deze melding en kiest u voor JA

De Piggy iPad reageert hierna en activeert de camera van de iPad.

Hier scant de klant haar Piggy pas of app.

Heeft de klant de pas niet bij zich dan kan op de iPad door de klant het e-mail adres ingevoerd worden.

MET SCANNER krijgt u na het afrekenen deze melding en kiest u de eerste vraag (zie boven) voor JA.

Daarna krijgt u het onderstaand scherm.

RADIOBUTTON JA

Standaard staat de radiobutton JA aan en scant u met de scanner die aan de kassa hangt de pas of app.

De QR code wordt als tekst in het tekstvak geplaatst.

Klik daarna op opslaan.

De Piggy iPad reageert hierna en laat zien hoeveel punten de klant erbij heeft gekregen.

RADIOBUTTON NEE

Heeft de klant de pas niet bij zich of de scanner op de kassa heeft een storing, dan kunt u de radiobutton NEE aanklikken en dan op opslaan.

De Piggy iPad reageert hierna en activeert de camera van de iPad.

Hier scant de klant haar Piggy pas of app op de iPad.

Heeft de klant de pas niet bij zich dan kan op de iPad door de klant het e-mail adres ingevoerd worden.

hieronder kunt u 2 mp4 bestanden downloaden om de werking te bekijken:

https://zips.marti-orbak.nl/Piggy/Piggy koppeling MET scanner.MOV

https://zips.marti-orbak.nl/Piggy/Piggy koppeling ZONDER scanner.MOV

Inleveren punten voor artikelen, hoe deze te verwerken.

(Let op! werkt u met Orbak dan kunt u deze wijze niet gebruiken, Orbak kent geen subcodes en dient u dus gewoon losse artikelen en lay-outknoppen aan te maken met een 0 prijs)

Als er punten ingeleverd worden voor b.v. een taartje, dan kun je dit als volgt doen.

1.    Maak via [ Artikelen | subcodes ] een subcode aan met een nummer naar keuze en een naam naar keuze,

in onderstaand voorbeeld hebben wij de benaming gezet op Piggy.

2.    Zet de prijsfactor op 0,000.

3.    Deze subcode kan nu toegevoegd worden aan de betreffende artikelen waar zij op gebruikt mogen worden.

4.     En daarna aan de artikel lay-out met de onderstaande instelling.

Als deze subcode nu in combinatie aangeslagen wordt met het artikel waar de subcode toegevoegd is bij het tabblad 'Subcodes'...

Dan zal het artikel aangeslagen worden met de eigenschap Piggy, met het bedrag 0 euro

Via Bake-it kun je daarna op basis van de subcode Piggy, precies achterhalen wanneer de artikelen opgehaald zijn.