EXTRAvestiging Nieuwsberichten

Binnen de EV Webshop is het mogelijk te werken met (nieuws)berichten die op de voorpagina getoond worden. Door op het nieuwsbericht te klikken, kan de klant meer informatie lezen.

In de EXTRAvestiging administratieomgeving kunt u zelf nieuwsberichten instellen.

Wanneer u niet in het bezit bent van uw inlog gegevens om de nieuwsberichten in te stellen, kunt u deze aanvragen via helpdesk@marti-orbak.nl (dit is dezelfde inlog als voor het aanmaken van coupons)

Instellen nieuws in een EXTRAvestiging webshop

Een bericht aanmaken

• Log in op de Webshop beheeromgeving EVAdmin en gebruik hierbij uw ‘nieuws’ gebruikers naam en wachtwoord.
  •  Standaard locatie: http://webshop.bakkerijMOS.nl/evadmin (vul uw eigen webshopnaam in gevolgd door /evadmin)
  • Ga naar het menu [Websitebeheer | Nieuwsberichten]
  • Klik op "+Nieuw", onderstaande venster verschijnt:

• Titel : Titel als het nieuwsitem wordt geopend
  • Korte titel : De titel zoals die verschijnt op de webshop pagina
  • Taal : Nederlands
  • Tonen : Hier kun je een nieuwsitem aan of uit zetten
  • Tonen op voorpagina : Hier kun je een nieuwsitem aan of uit zetten op de voorpagina
  • Bovenaan tonen : Dit item altijd bovenaan en de rest gesorteerd op volgorde datum
  • Pagina-URL : Directe link naar de page in de webbrowser
  • Nieuwsdatum : Startdatum dat het item wordt getoond
  • Verloopdatum : Laatste datum dat het item wordt getoond
  • Samenvatting : Korte tekst van het item
  • Bericht : Het nieuwsbericht Eventueel kunt u nieuws categorieën aanmaken die getoond worden op de nieuwspagina. Afbeeldingen In het tabblad Documenten kunnen afbeeldingen aangegeven worden die in de tekst moeten verschijnen. Alleen JPG en PNG bestanden worden hier getoond. De afbeeldingen worden onder elkaar in het nieuwsbericht getoond in het formaat 150X100 pixels.

Eventueel kunt u nieuws categorieën aanmaken die getoond worden op de nieuwspagina.

Afbeeldingen

In het tabblad Documenten kunnen eventueel afbeeldingen aangegeven worden die in de tekst moeten verschijnen. Alleen JPG en PNG bestanden worden hier getoond. De afbeeldingen worden onder elkaar in het nieuwsbericht getoond in het formaat 150X100 pixels.