Teamviewer Quick Support

Indien gevraagd, kunt u via onze website of via

"http://zips.marti-orbak.nl/teamviewer.exe

onze "Teamviewer QuickSupport" Downloaden.

In de nieuwste versie van Bake-it, is deze te starten via [ Help | Over ]

Nadat u deze gestart heeft, krijgt u onderstaande venster te zien.

Zodra er bij "Your Name" een PC naam komt te staan, kunt u deze desgewenst aanpassen naar een unieke naam.

Bijvoorbeeld "Bakkerijnaam + PC Naam"

Deze naam hoeft u, indien gewenst, maar 1 maal te corrigeren.

Zodra de naam zichtbaar is voor u, verschijnt deze naam bij ons in onze adressenlijst.

Wij kunnen dan de teamviewer sessie starten.

Nadat wij de Teamviewer sessie gestart hebben, dient u akkoord te geven om de sessie tot stand te brengen.

U druk hiervoor op "Akkoord" of "Allow" (afhankelijk van uw Windows taal).

Indien de ondersteuning klaar is, kunt u het teamviewer venster sluiten.

Met het gebruik van deze Quick Support kunnen alleen wij van "Marti Orbak Software" met u meekijken.

En is het dus alleen mogelijk om mee te kijken met u, als u hier toestemming voor geeft.

Meer handleidingen kunt u vinden via onderstaande link:

https://martiorbak.freshdesk.com/a/solutions

Of via onze website

https://www.marti-orbak.com/