Elke webshop heeft zijn eigen styling. Door ‘speciale’ assortiment afbeeldingen toe te voegen, kunnen de webshop pages ‘mooier’ gemaakt worden met een specifieke assortiment afbeelding.

U heeft hiervoor nodig:

• Minimale Bake-it versie 4.46.
  • Een Bootstrap EXTRAVestiging webshop
  • Een afbeelding van minimaal 1000 pixel breed*

* Voor het beste resultaat een verhouding van 4:1 bijvoorbeeld 1000 pixels breed 250 pixels hoog.

Kies bij het betreffende assortiment voor het tabblad [EXTRAVestiging] en selecteert u de afbeelding (het maakt niet uit waar de afbeelding staat, zolang Bake-it er maar bij kan)

U ziet dat de afbeelding wordt bewerkt en gekopieerd:

Na enkele ogenblikken zult u uw afbeelding zien:

Exporteer vervolgens uw gegevens naar EXTRAVestiging.

Na de export zult u de afbeelding zien als u het betreffende assortiment aan klikt: