In Orbak2 kunt u staffel op productniveau invoeren via [Onderhoud | Financieel | Reclames].

Met bijvoorbeeld de onderstaande instellingen, kunt dit voor één of meerdere relaties beschikbaar maken.

U selecteert eerst een [Soort] (1), de begin en einddatum (2) en de manier waarop u de staffel wilt geven (3).

Vervolgens klikt u op de knop [Controleren] (4).

Hierna kunt de relaties toevoegen waar u de staffelkortingen aan wil geven (5):

Om producten toe te voegen gaat u naar het tabblad [Producten wijzigen] (1), hier voert u een ingangsdatum in en vervolgens de producten (2). Hierna klikt u op [Verwerken] (3):

Hierna stelt u de staffelregels (1) en (2):

Vervolgens slaat u alles op en als u een datum in het verleden heeft ingegeven, kunt u met de knop [Controleren] de prijzen op orders vanaf die datum aanwezig zijn veranderen.